175 малки певци и танцьори от Общински детски комплекс, гр. Варна, огласят сцената на Детския кът в Морската градина тази събота

Архив Детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета" Студио "Балет" Танцов ансамбъл „Българче“ Театрално училище "Палечко" Школа "Балет"

Четвърти юни, събота, ще се превърне в незабравим празник за малки и големи, които посетят Детския кът в Морската градина на Варна. На специално изградената сцена ще излязат общо 175 възпитаници на школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, които ще поздравят своите малки почитатели с богата музикално-артистична програма, посветена на 1 юни. Събитието се реализира с подкрепата на Държавна агенция за закрила на детето, които осигуряват много подаръци, сред които спортни принадлежности, раници и др.  Началото е точно в 11 ч. Публиката щe слуша изпълнения на вокалните ансамбли „Звездни струни“ и  „Сребърни звънчета“. Школа „Балет“ ще потопи присъстващите в стъпките на класическите танци. С модерен балет ще се представят децата от школа „Вива денс“. Специално място в програмата има и за танцьорите от ансамбъл „Българче“.

На същата сцена, но от 17 ч. ще излязат и възпитаниците на студио „Балет“, които ще представят балетния спектакъл „Карнавал на животните“. Голямата зоологическа фантазия представя 12 различни животински образи.

Общински детски комплекс, гр. Варна,  кани варненци, гостите на града и всички малчугани да станат част от този прекрасен празник!