Медиите за успеха на Ивелина :)

Uncategorized

в. Черно море

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*****************************************************************

http://petel.bg/MALKA-PEVITSA-STANA-HIT-NA-FOLKLOREN-FESTIVAL-V-PRAGA-__23848

МАЛКА ПЕВИЦА СТАНА ХИТ НА ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ В ПРАГА

В края на миналата седмица в Прага се проведе Международен фолклорен фестивал. За участие бяха поканени по едно дете от България, Иран, Румъния, Полша и Русия. Ивелина Денкова беше избрана от Българско национално радио като лауреат на „Млади фолклорни таланти“.

Малката певица представи България на гала-концерта на фолклорните таланти с две свои изпълнения и обра бурните аплодисменти на публиката с кристално чистия си глас, както я похвали световно известния оперен певец Петер Дворски.

Ивелина Денкова пее под ръководството на Добринка Колева в Народен хор „Българче“ от 5-годишна. Притежава голяма колекция от първи награди и е решена да следва упорито своята мечта – да стане световно известна певица. В златна Прага беше и нейната първа изява на международна сцена. Там тя даде интервю за чешката телевизия и за списание, което се издава специално за българската общност в Чехия.

************************************************************************************************

http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=586747

Ивелина Денкова успешно представи България в Международния фолклорен фестивал в Прага

17.10.2012 11.22

На 12 октомври 2012 г. в Прага се проведе Международен фолклорен фестивал. За участие бяха поканени по едно дете от България, Иран, Румъния, Полша и Русия. Ивелина Денкова беше избрана от Българско национално радио като лауреат на “Млади фолклорни таланти”.
Малката певица представи България на гала-концерта на фолклорните таланти с две свои изпълнения и обра бурните аплодисменти на публиката с кристално чистия си глас, както я похвали световно известния оперен певец Петер Дворски.

Ивелина Денкова пее под ръководството на Добринка Колева в Народен хор „Българче” от 5-годишна. Притежава голяма колекция от първи награди и е решена да следва упорито своята мечта – да стане световно известна певица. В златна Прага беше и нейната първа изява на международна сцена. Там тя даде интервю за чешката телевизия и за списание, което се издава специално за българската общност в Чехия.
Честито на Ивелина! Поздравления, г-жо Колева!