Школа „Европейски мост“ посреща новите си членове

Uncategorized

Школа ”Европейски мост” даде старт на новата учебна година. Обучението в нея дава възможност децата да се докоснат до културата на страните членки на ЕС и да дебатират по нравствено етични теми, да изказват мнение, да защитават позиция… Това за тях е една врата към света и затова много от  младите хора на Варна проявяват интерес към тази извънкласна форма на ОДК. През миналата учебна година завършиха 15 деца и новите попълнения през тази година са 30. Тържествено и с много емоции премина първото занятие. Всеки нов представител на школата получи поздравителна карта с пожелание за  една творческа и изпълнена с красиви мигове и много изяви година.

По предложение на европейците от школата, бяха връчени и карти за почетно членство на тези, които през трите години от създаването на школата, бяха до нас и ни помагаха.

За особени заслуги към децата, почетен член станаха  и г-жа Лилия Христова – народен представител на 41-то  Народно събрание,  и г-жа Монка Николова – директор на ОД-Варна.

Йоанна Петрова беше избрана за председател на младите европейци, а за неин помощник Веселин Трайков.

Специален поздрав поднесоха на всички присъстващи в залата, солистите на ВА”Сребърни звънчета” Стефан Трифонов и Преслав Кунев, на които сърдечно благодарим.

На добър час по пътя към европейското семейство!