Школа „Европейски мост“ във викторината на „Дарби“

Uncategorized

За тринадесета поредна година фондация „Дарби“ и Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби” организират Национална викторина на английски език „Образование на бъдещето“. Състезанието се реализира в партньорство с Националния дворец на децата, а в последните години викторината е включена и в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН. Гарант за високия престиж на инициативата е и подкрепата и участието в нея на водещи университети и образователни институции от различни страни.

Викторината на „Дарби“ е единственото по рода си състезание на английски език в страната, което подпомага кариерната ориентация на гимназистите. Тя дава възможност на млади хора от цяла България да се срещнат помежду си, да премерят знанията си по английски език, да научат повече за образователните системи по света и да развият презентационни, комуникативни и интердисциплинарни умения, необходими за всеки млад човек.
Тази година в престижната викторина се включи и отбор от школа „Европейски мост“. Кристина, Габи, Пламен и Момчил се представиха чудесно. Поздравления, млади европейци!