УСПЕХ НА МЛАДИТЕ ФУТБОЛНИ ТАЛАНТИ В ДАНОНИАДА’2009

Uncategorized

danoniada4.jpg danoniada3.jpg danoniada9.jpg
danoniada8.jpg danoniada7.jpg danoniada6.jpg
danoniada5.jpg danoniada1.jpg

Общински детски комплекс за трета поредна година бе домакин на Националния футболен турнир“ДАНОНИАДА“-2009, зона Варна, вкючваща и отбори от Търговище, Добрич, Шумен, Разград и Силистра.
Турнирът се проведе на 2 май от 10.00 часа на стадион“Корабостроител“/ под Аспарухов мост/danoniada2.jpg
По регламент, тази година имаха право на участие не само отбори на извънучилищните педагогически звена, но клубни и училищни отбори.
Общо за участие бяха подадени 14 заявки. За титлата се конкурираха отборите на: ОДК, СОУ „Климент“, СОУ“Н.Геров“, ОУ“Антон Страшимиров“,ОУ „Иван Рилски“, СОУ“Яворов“ и ОУ“Н.Вапцаров“ от Варна; УСШ- Силистра; ФК“Овеч“ Провадия“; ФК“Светкавица“-Търговище; „Изида“-Добрич; Омуртаг; ФК“Хан Крум“-Шумен и др.
В изключително оспорвана, но спортсменска игра с нито една загуба, отборът на ОДК-Варна с преподавател Бисер Бъчваров, заслужено завоюва правото си на участие във финалния етап на турнира. Вторият в класирането, отборът на ФК“Светкавица“-Търговище също се класира за финала.
В края на месец май ще проследим играта на най- добрите дванадесет отбора от цялата страна в спортна битка за правото, кой ще представя България на мини- световното първенство през месец октомври в Сао Пауло/Бразилия.
УСПЕХ НА МЛАДИТЕ ФУТБОЛНИ ТАЛАНТИ НА ВАРНА!

Вашият коментар