Удължава се срокът за записване в XV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“, Варна 2022

Архив Конкурс "Морско конче"

Снимки на журито: Личен архив

Удължава се срокът за записване в XV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“, Варна 2022 г. Всеки желаещ може да направи това до 10 юни 2022 г. на адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdw0JemFXuQROA4fi6fXLFuiOuOhoVF6LLUPHeJ3n5f5of6Bg/viewform

Конкурсът ще премине в три тура – един онлайн и два присъствени. Допуснатите до втори и трети тур участници, ще се състезават за гласовете на журито в присъствена форма на сцената на клуб „Златната овца“ в морската столица на 25 и 26 юни. Председател на оценяващата комисия ще бъде доц.  Алис Боварян. В журито влизат още Маестро Нелко Коларов – композитор и диригент, младата певица и вокален педагог Християна Дънкова и певиците от трио “Тринити”.

На 26 юни ще се състои официалната церемония по награждаване на победителите и концерт на лауреатите. Освен за грамоти и специални награди, участниците ще се борят и за професионални музикални видео клипове.

Организатори на конкурса са: Министерство на образованието и науката, Регионално управление на образованието – Варна, Община Варна и ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

Статут на XV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“ може да видите тук:

https://odk-varna.com/wp-content/uploads/2021/08/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5.pdf