Тържество, посветено на Деня на християнското семейство, събра ученици на ОДК и ОУ „Панайот Волов“

Архив Школа по гражданско образование "Детски и младежки парламент - Европейски мост" „Православни християнски ценности и традиции“- Дарина Кючукува

Снимки: Емилиян Ялъмов

Тържество, посветено на Деня на християнското семейство, събра възпитаници на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, и ученици от ОУ „Панайот Волов“ в актовата зала на училището. В събитието се включиха деца от училищните клубове „Театралница“, „Танцувалница“ и „Мъниста“, които поднесоха фолклорна програма.  Възпитаниците на г-жа Дарина Кючукова, ръководител на школа ПХЦТ, представиха електронната книжка „Въведение Богородично. На специално табло бяха изложени рисунки на учениците на г-жа Анелия Илиева.

В тържеството участие взеха и възпитаници на школата по гражданско образование „Младежки парламент – Европейски мост“ при ОДК. Те представиха темата за изграждането на ценностна система, след което проведоха и тематична игра с учениците.

„В днешно време е повече от важно, не само да се говори за това, но и да се акцентира непрекъснато върху изграждането на ценностна система, която да се споделя от всички хора, а младежите да изгражда като личности“, сподели г-жа Добринка Костова, ръководител на „МП – Европейски мост“.

Специални гости на събитието бяха г-жа Йорданка Маринова, директор на ОУ“ Панайот Волов“ и г-жа Монка Николова, директор на ЦПЛР – ОДК, гр. Варна, които приветстваха идеята за съвместното тържество и поздравиха участниците.

Албум със снимки