С БЛАГОДАРНОСТ…

Uncategorized

ЦПЛР – ОДК, град Варна, с благодарност прие дарение от 3000 лв., предоставено от Сдружение „ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ“ с управител  Нели Кирякова. След тържествения Педагогически съвет под наслов „Корени, традиции, съвременност, криле…“,    посветен на    65 годишнината от организираната извънучилищна дейност във Варна, на който присъства г-жа Кирякова, тя, заедно с Управителния съвет на сдружението решават да направят това дарение.

  „Впечатлена съм от  талантливите Ви деца, от прекрасния Ви екип от всеотдайни ръководители, от всичко, което правите за личностното  израстване на децата и младите хора в нашия град. Зная, че тези пари са дадени на точното място, в Общинския детски комплекс – там където се цени възпитанието, нравствените модели, самото дете и най-вече изграждане на усет към култура и гражданско поведение“, с тези думи г-жа Кирякова връчи дарението и пожела още много успехи на децата и техните учители!

Директорът на ЦПЛР-ОДК, Монка Николова благодари за този жест и сподели, че отдавна се е отказала да моли за спонсорство, защото  все по-малко фирми и организации откликват на молбата и. Тя увери дарителите, че тези пари ще се използват единствено и само за подпомагане изявите на децата от школите.