Събитие на Варна за 2010 година

Uncategorized

На 31 март 2011г. в зала „Пленарна на Община Варна се проведе  гласуването  за  Събитие на Варна за 2010година. Изборът се провежда за шести път   от Икономически университет- Варна. Инициативата е  на Клуб „Създатели на общественото мнение“ .

Събитието се излъчваше  директно  от зала „Пленарна“ в ефира на БНР. В гласуването участваха експерти, журналисти и граждани, които излъчиха по едно голямо събитие от различните сфери на социалния, икономическия, обществения, културния, спортния живот в града. До финалното гласуване стигнаха 16 събития от  485.

За нас, екипът на ОДК – Варна е  изключително приятно да съобщим  на  всички вас, че  събитие №1 в областта „Работа с деца и младежи“  е ШЕСТНАДЕСЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ ДЕТСКИ  ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС „Диньо Маринов“ 2010! Това е  една  прекрасна  оценка за работата на Общински детски комплекс и щастлив повод за радост, защото  на 1 април – ден  след обявяването на резултатите е ОТКРИВАНЕТО на Седемнадесетото издание на конкурса! Да е спорна работата на колегите по организирането му и  дано  да има много  щастливи детски усмивки на конкурса!

Вашият коментар