Ръководители на школи по християнски ценности от ОДК гостуват в телевизионното предаване „След първите седем“ на Mu-Vi.TV*

Архив Православни християнски ценности и традиции- Юлия Христова Школа по православни християнски ценности и традиции - иконопис

Снимки: Емилиян Ялъмов

Юлия Христова и Илка Колева – Димитрова, ръководители на школи по християнски ценности и традиции при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, гостуват в телевизионното предаване „След първите седем“ на Mu-Vi.TV.

Юлия Христова говори пред водещата Силвия Николова за необходимостта от изграждане на ценностна система при децата и учениците. За ролята на учителите и родителите във възпитанието. За християнските традиции, които в последните години останаха на заден план и за необходимостта да бъдем по-добри и човечни в отношението си към заобикалящия ни свят.

Илка Димитрова сподели пред камерата в Духовно-посветен център „Св. Архангел Михаил“ за занятията по иконопис, които ръководи и за възможността, която учениците имат да рисуват и да създават икони със собствените си ръце.

Предаването с двете преподавателки от ОДК може да гледате на 7.11.2022 г. от 10 ч. по MU-Vi.TV! Автор и водещ e Силвия Николова.

*MU-Vi.tv е единствената специализирана университетска телевизия, телевизията на Медицински университет „Д-р Параскев Стоянов“ – Варна.