Помагаме на Дядо Коледа с подаръците

Uncategorized

http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=49104

Благотворителната кампания „Помогни на Дядо Коледа“ стартира вчера в гранд мол. Инициативата на търговския център е насочена към възпитаниците на домове за деца в неравностойно положение от морската столица. По този начин организаторите се надяват, че варненци и гостите на града ще превърнат празника на хлапетата във вълшебство, като им помогнат.
Благородното дело ще продължи до 27 декември. „Всеки човек с добро сърце, който желае да зарадва непознато дете, може да вземе картичка от гранд елхата. От нея ще разбере на колко години е момченцето или момиченцето, при което ще отиде неговият коледен подарък. Изненадите ще се приемат на щанд „Информация“ и срещу всяка от тях решилите да се включат в инициативата ни ще получи сертификат за дарение“, сподели Стивън Клийвър, мениджър на гранд мол.
Кампанията „Помогни на Дядо Коледа“ ще бъде подкрепена от стотици хлапета, които със своя талант също ще протегнат ръка. Всеки ден от 16 ч. от сцената в търговския център изпълнители от варненския Общински детски комплекс, Националното училище по изкуствата „Добри Христов“, клубът по художествена гимнастика ЧАР-ДКС с ръководител Мария Чиприянова, танцовата академия „Денс палас“ и Училището за деца с нарушено зрение ще призовават за подкрепата на варненци.

Read more:http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=49104#ixzz15zmLOng5
Under Creative Commons License: Attribution

Вашият коментар