Покана към ОДК-Варна за изнасяне на поздравителна програма по случай 8ми март в Президентството и Народното събрание

Uncategorized
Получена е покана от председателя на 41-то Народно събрание г-жа Цецка Цачева и вицепрезидента на РБългария г-жа Маргарита Попова в Общински детски комплекс-Варна, за изнасяне на поздравителна програма в двете институции по случай 8-ми март – Международния ден на женатаДо директора на ОДК-Варна –Монка Николова е изпратена покана от г-жа Цецка Цачева, с която кани ръководителите и творческите състави на Детския комплекс да изнесат поздравителна програма за жените-народни представители по случай Международния ден на жената-8-ми март в София. Такава покана е получена  и от г-жа Маргарита Попова-вицепрезидент на България.На 08.03.2012 г. в 9.30 ч. 17 деца от : ВА „Сребърни звънчета”, с ръководител Ангелина Милева; Студио „Балет-Бистра Бъчварова”; Школа „Балет”, с ръководител Татяна Костова; школа по пиано „Алегра”, с ръководител Кети Арабова; КТ „Палечко”, с ръководител Маргарита Шишкова ще изнесат специално подготвена програма в президентството. От 11.00 ч. със същата програма децата ще поздравят и жените-народни представители. Двете школи в ОДК – „Палитра” и „Конструиране с ръководители Йорданка Аргирова и инж. Маргарита Гигова подготвят невероятно красиви поздравителни картички, с които ще зарадват народните избраннички от името на целия колектив на Комплекса.

За цялостната организация по пътуването – транспорт, храна, настаняване в резиденция „Бояна” и много изненади за групата се ангажира Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

Поканата идва благодарение на народния представител  от Варна г-жа Даниела Петрова – председател на комисията  по „Културата, гражданското общество и медиите” в 41-то НС, за което и благодарим.

По случай Международния ден на жената8 март варненски деца ще изнесат концерти в Пезидентството и Парламента

Варненски деца ще изнесат концерти в президенството и парламента

Варненските деца ще изнесат концерти в президентството и парламента

Деца пеят на депутатки за 8 март

Децата от ОДК-Варна влизат в президентството и парламента

За 8 март варненчета ще пеят на народните представителки