Отново отличници в Международния балетен фестивал „С любов към танца“, Пловдив`2013

Uncategorized

От 1 до 4 юни 2013 г. в гр. Пловдив се проведе осмото издание на Международния балетен фестивал „С любов към танца“. В него участваха „Студио Балет“ и школа „Балет“. На сцената в Драматичния театър се представиха детски балетни формации от страната и чужбина. Участваха над 300 деца от Франция, Италия, Германия, Словения, Дания, Русия.

Бистра Бъчварова получи диплом и сребърен медальон за представянето на „Студио Балет“. Балеринките от студиото се представиха с „Танц на феите“,  Жизел“, „Източен танц“, и „Валс на цветята“.

Школа „Балет“ с ръководител Татяна Костова се представи с танците „Спор“, „Импресия“, „Морски раковини“ и „Танц шегичка“. Солистката на школата Александра Петкова получи  диплом и специална  награда  балетна пачка за  представянето и във фестивала.

Успоредно с изключителното  си представяне балеринките от Общински детски комплекс имаха  възможността да  разгледат Пловдив, да  изживеят няколко незабравими фестивални дни, благодарение на прекрасната  организация на Община Пловдив.