ОДК-ВАРНА ПОЛУЧИ ДАРЕНИЕ СЛЕД БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ БЕНЕФИС-СПЕКТАКЪЛ „ЛЮБОВНИ СЛЕДИ“ НА КИРИЛ АСПАРУХОВ

Uncategorized

ХИЛЯДА И ДВЕСТА ЛЕВА ПОЛУЧИ ОБЩИНСКИЯТ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ВЪВ ВАРНА  ОТ БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ  БЕНЕФИС-СПЕКТАКЪЛ „ЛЮБОВНИ СЛЕДИ“ НА КИРИЛ АСПАРУХОВ, ПО ПОВОД ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЕДНОИМЕННАТА МУ КНИГА

Колективът на Общински детски комплекс-Варна, заедно с децата и техните родители, благодари на Кирил Аспарухов за решението му да дари средствата набрани от благотворителния спектакъл „Любовни следи“  на талантливите деца от ОДК-Варна

На 28 ноември 2015 г. в препълнената зала на Драматичен театър „Ст. Бъчваров“, филиал,  се състоя бенефис-спектакъла по повод представянето на книгата на Кирил Аспарухов  „Любовни следи“. Наред с професионалните изпълнители -Калуди Калудов, Тони Димитрова, Деси Добрева, Теди Генев, Жоро Степа, Боряна Христова, актьори от варненския театър  в програмата бяха включени и състави от Общинския детски комплекс-Варна. Младите актьори от ДЮТ „Златното ключе“ с ръководител Сия Папазова  четоха стихове от най-новата книга на Кирил Аспарухов „Любовни следи“.  Малките балеринки от „Вива Денс“ с ръководител Станислава Тобак изпълниха сцената с  грация, красота и детски усмивки, а солистките Симона Иванова и Виктория Веселинова от  ВА „Сребърни звънчета“ с ръководител Юлия Недева зарадваха публиката  с песента „Две сестрички“.

Поетичен празник, изпълнен с много музика и танц и в центъра – инженерът, поетът, журналистът, шоуменът, общественикът- Кирил Аспарухов!

         В този ден той прибави и още една  черта към своя образ- БЛАГОДЕТЕЛ.

         В касата на  ОДК постъпи като дарение сумата от 1200 лв. Но в случая сумата е без значение, по важен е неговият жест, който говори,  че той има отношение към културата и образованието във Варна, към бъдещето на нейните деца!