Общинският ученически конкурс „Възкресение Христово“ ще се проведе дистанционно

Архив Конкурс "Възкресение Христово"

Общинският ученически конкурс „Възкресение Христово“, който по традиция се организира от ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, през т. г. ще се проведе дистанционно. Снимки на творбите, с които участват учениците, ще бъдат изпращани само на посочената електронна поща, след което ще бъдат оценявани от журито. Церемония по награждаване няма да има! Всички грамоти и награди на победителите ще бъдат изпратени по куриер.

Как да участвам?

  1. Запознайте се със статута на Общински конкурс „Рождество Христово“ в официалната уеб страница на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. (раздел „Общински конкурси“)
  2. Изработете творба за участие.
  3. Заснемете я! Снимките, които могат да са до 3 на бр. за 1 творба, трябва да са достатъчно големи и на фокус, за да може журито да добие ясна представа за качествата на творбата.
  4. Задължително попълнете декларация за информирано съгласие. Такава може да изтеглите от официалната уеб страница на ЦПЛР – ОДК, гр. Варна.
  5. Прикачете снимките и декларацията в електронно писмо, което изпратете на e-mail: konkursvuzkresenie_2020@abv.bg
  6. Краен срок за получаване на писмата – 4.04.2020 г.
  7. Всички творби на участниците ще бъдат публикувани в официалната уеб страница и официалната страница на ОДК – Варна във Фейсбук на 7.04. 2020 г.
  8. Протоколът с оценките на журито ще бъде публикуван в официалната уеб страница на ОДК на 10.04.2020 г.
  9. Победителите ще получат грамотите си по куриер в рамките на седмица.

Пожелаваме Ви успех!

Телефон за връзка:   0878/ 362 025

Емилиян Ялъмов, организатор ЦПЛР – ОДК, гр. Варна