ЗВЕЗДНИ МИГОВЕ ЗА ОДК- ВАРНА!!!

Uncategorized
Два златни медала за Георги Йорданов и Стефан Ангелов, два сребърни за Зои Бошнакова и Тина Панова и три бронзови медала за Йоанна Венелинова, Христо Борисов и Виола Зайончковска от школа по пиано „Алегра“ от Националния конкурс „Орфеева дарба! Голямата награда за педагог за госпожа Арабова!Браво деца! Поздравления, г-жо Арабова! 

Голям успех за „Школа балет“от Националния детско-юношески конкурс за музикално и танцово изкуство „Орфеева дарба“, проведен на 27 март в София. Първо място и златен медал за „Школа балет“. Второ място и сребърен медал за солистката на школата Александра Петкова. Персонална награда за ръководителката Татяна Костова – ДИПЛОМ за високи творчески постижения Школата печели и специалната награда на Арт Център „Карнолски“ – участие и поемане част от разходите в международен фестивал на изкуствата „Ние XXI век“.

Честити награди!

Детски фолклорен ансамбъл „Българче“ спечели на Националния конкурс „Орфеево изворче” в Стара Загора три златни лири – първи награди: за Йоанна Тихова, Емине Осман и Танцов ансамбъл „Българче”, бронзова лира за Пламен Пламенов.

Поздравления, г-жо Колева! Аплодисменти, г-жо Станева!

Вашият коментар