НАГРАЖДАВАНЕ НА ЛАУРЕАТИТЕ ОТ ОБЩИНСКИЯ КОНКУРС “РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО”, ВАРНА 2017 Г.

Uncategorized

На 16.12.2017 г. от 10:00 часа в Концертната зала на Младежкия дом се проведе награждаването на лауреатите от Общинския конкурс „Рождество Христово”2017 г. Конкурсът се провежда всяка година в навечерието на празника и негов организатор е ЦПЛР-Общински детски комплекс, гр. Варна. Реализира се с финансовата подкрепа  на Община Варна.

Журито в състав: председател – Илка Колева-Димитрова – художник, иконограф, ръководител на школа по иконопис към ДПЦ „Св.Архангел Михаил” и членове: Борислав Аврамов Александров – отговорник за работа с младежи към Варненска и Великопреславска Митрополия и Пабло Роберто- Хил Ромеро- Каскон, фотограф разгледа постъпилите:  203 броя рисувани и 136 броя колажирани картички; 63 броя рождественски украси и 44 броя фотографии на участници от различни варненски детски градини, училища и школи по изкуства.

В настоящото издание участваха общо 446 деца от подготвителните групи на детските градини и ученици от 1 до 12 клас.

Наградите  връчи Монка Николова – директор  на ЦПЛР-ОДК, гр Варна.

С песни и танци талантливите деца от школите по изкуства в Детския комплекс поздравиха лауреатите от  конкурса. Участваха: Школа по пиано, ВА „Звездни струни“, балетната школа „Вива денс“ и КТ „Палечко“, школа „Балет“ и ТС „Вълшебната завеса“.