Награждаване МЛАД УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА, Варна 2017

Uncategorized

Честито на нашата млада колежка Диляна Иванова – учител в Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр. Варна, художествен ръководител на Народен хор „Българче“! Желаем и здраве, творческо вдъхновение, много успехи и безброй награди! Честита награда!

Поздравления за водещата на церемонията по награждаването Виктория Панайотова, възпитаник на ДЮТ „ЗЛАТНОТО КЛЮЧЕ“

 

 

live.varna.bg

32-ма преподаватели от училища и детски градини получиха наградата „Млад учител“ за мотивиран старт в професията. Призовете връчиха кметът на Варна Иван Портних и Тодор Балабанов, председател на Общинския съвет, на тържество в Община Варна. Сред официалните гости бяха Венцислава Генова, началник на Регионално управление на образованието – Варна, Веселин Рашев, председател на Синдиката на българските учители, много педагози и гости.  Тържеството откри Лилия Христова, директор на дирекция „Образование и младежки дейности“, която обяви регламента и начина на оценяване на учителите. Младите преподаватели получиха парични награди и грамоти.

„По традиция тези отличия се случват в навечерието на Деня на народните будители, защото няма друга професия, която заслужава по-голямо признание за утвърждаване и развитие на българската духовност! За да бъдеш добър учител, е важно да обичаш това, което преподаваш, и тези, на които преподаваш.Благодаря Ви, че сте добри учители на нашите деца! Прекрасно е, че млади хора като Вас са избрали за своя професионална реализация българското училище. Образованието винаги е приоритет за Община Варна. Очаква ни една динамична година, по време на която ще реализираме амбициозна инфраструктурна програма в сферата на образованието. Ще има временни неудобства за деца, родители и учители, тъй като ще се наложи преместване на няколко училища, но вярвам, че създаването на модерна среда е стъпка към по-добра мотивация за учене. Бъдете здрави, мотивирани и успешни!“, заяви кметът на Варна Иван Портних.