Награди на школа “Балет“ от Международния конкурс Movmnt International Dance Competition 2018, Русе

Uncategorized

Школа „Балет” с ръководител Татяна Костова се завърна от Моvmnt International Dance Competition, който се проведе на 10 и 11.03.2018 г. в гр. Русе. Конкурсът се организира  от Студио за съвременен танц „Фрийдъм“ и се проведе в  „Канев Център”. Официален партньор на инициативата е Русенски университет „Ангел Кънчев”.

Участниците бяха оценявани от международно жури от Русия, Италия, Унгария, Гърция, Румъния и България. Балетната надпревара премина при много силна конкуренция, като многобройните изпълнители от страната и чужбина се състезаваха паралелно на две сцени.

Със своите прекрасни изпълнения децата от школа „Балет” извоюваха:

Първо място в раздел „Класически танци“ във възрастова група „Мини” за Весела Манолова, Моника Савова, Пелин Хасанова и Йоана Ганева;

Второ  място за Пелин Хасанова, Моника Савова, Стефани Мянкова и Михаела Стоилова;

Второ място за дует в състав Тея Димитрова и Никита Военкина;

Второ място във възрастова група „Деца” в раздел „Характерни танци“ за Тея Димитрова, Илина Военкина, Никита Военкина, Елинор Кинчева, Надежда Кателиева, Вивиен Леоманни, Весела Манолова;

Две трети места за формация в раздел „Класически танци“ във възрастова група „Деца”

Специална награда за Елинор Кинчева, Весела Манолова, Илина и Никита Военкини за танцът „Силуети”-   100 % стипендия за обучение в семинар  в Лоано, Италия “Loano Danza oltre…”

Честити награди на балеринките!

Поздравления за г-жа Костова!