Награди за школите от ОДК

Uncategorized

През изтеклата седмица децата от школите на ОДК-Варна взеха участие в разнообразни   национални и регионални конкурси и фестивали, където завоюваха много престижни награди.

  • КТ”Палечко” с р-л Маргарита Шишкова

ДЮТФ „Приказка за теб”Първа награда за театрална миниатюра във възрастова група 6-12год. за постановката „Тумба, лумба шикалка”.Актьорската награда получи Никола Въков на 6 год.Национален театрален фестивал „Климент Михайлов”-гр.Русе Специалната награда на Общински детски център-Русе за театрална постановка.Награда за главна роля е присъдена на Никол Божанова и Виктория Паскалева.Награда за подържаща роля –мъжка и женска получиха Антония Балчева,София Дарелова и Никола Вълков.Награда на Кмета на  Община Варна на Маргарита Шишкова за високо професионално майсторство при театрално обучение на деца.Никол Божанова –награда за високо изпълнителско майсторство в областта на художественото слово.Награда „Дарование”-2009г. получи Виктория Паскалева на 11 год.

  • ДЮТ „Златното ключе” с р-л Сия Папазова

Рецитал-конкурс „Ботеви дни”-гр.Враца 2009год. Първо място на Бояна Никова.Второ място на Стефан ПоповТрето място на Мартин ТодоровПърво място и специална награда получи Антон Андонов.Второ място и специална награда Борис Василев.Награди за Рени Йовева, Славея Монева, Радослав Радев.Награда на Кмета на Община Варна за Сия Папазова за високо професионално майсторство при театралното обучение на деца и юноши.Бояна Никова- награда за високо изпълнителско майсторство в областта на художественото слово за участие  в „Ботеви дни”-Враца 2009г.

  • Школа „Алегра”-с р-л Кети Арабова

ДЮТФ „Приказка за теб”Награда на Кети Арабова за най-добър музикален педагог.Първа награда за изпълнение на пиано на Силвия Маркова. Две втори награди за Зои Бошнакова и Валентин Стоянов.Две трети награди за Петя Ангелова и Стефан Ангелов.ДЮФ „Мишо Тодоров”-гр.Сливен  Диплом за участие и плакет на школа „Алегра”.Петима участници са наградени с персонални награди. 

  • Школа „Балет” с р-л Татяна Костова

ДЮТФ „Приказка за тебПърво място за танцова миниатюра „Премиера” в първа възрастова група.Първо място за индивидуално изпълнителско майсторство на Велина Ивайлова първа възрастова група.Честито на децата и техните ръководители! 

Вашият коментар