Медиите за ОДК

Uncategorized
http://www.ida.bg/education.php?page=news_show&nid=19762
За извънучилищните заниманиия на децата

Вече 17 години ОДК предлага на децата от Варна свободен избор на дейности и изяви в областта на изкуството, науката и спорта: Варненска детско-юношеска опера, Детско юношески театър „Златното ключе” и  Куклен театър „Палечко”, Детски хор „Добри Христов”, вокални ансамбли ”Звездни струни” и „Сребърни звънчета”, Школа по пиано „Алегра”, школа по изобразителни и приложни изкуства „Палитра”, „Школа Балет” и „Студио Балет”, Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, „Медиен център и литературен клуб „Касталия”, „Гражданско образование и Детски парламент”, „Европейски мост”, школи „Православни християнски традиции и ценности”, „Зоология и препариране”, „Приложна информатика, Конструиране”, „Корабомоделизъм”,  „Футбол”, „Баскетбол”, „Хандбал”, „Спортна акробатика”.
Освен в ОДК, родителите могат да подадат заявление за записване и по имейл. Заявлението може да бъде изтеглено от сайта на комплекса. След 1 септември ще бъдат записвани деца само при наличие на свободни места.
В сайта на ОДК са обявени датите за прослушвания на децата, записани в ДВА”Сребърни звънчета” и школа по пиано „Алегра”. Театралните школи също  ще проведат прослушвания, които  ще бъдат обявени допълнително. За да се явят на тях, децата трябва да подготвят стихотворение и  песен.
Списък на записаните деца за учебната 2010-2011 година ще бъде публикуван  в сайта на детския комплекс www.odk-varna.com след 20 септември.
Учебната година в ОДК ще  бъде открита на 1 октомври 2010г.

Изтича срокът за записване в ОДК Варнаhttp://news.varna24.bg/188274.html

Вашият коментар