Медиите за конкурс `Възкресение Христово`

Uncategorized

Концерт-награждаване „Възкресение Христово” ще се проведе във Варна
Сн.: Moreto.net
Moreto.net Вторник, 3 Април 2012 18:59
На 7.04. 2012 г. от 11:00ч. в Концертната зала на Младежки дом, ще се проведе награждаването на лауреатите в Конкурса за великденски рисувани яйца: компютърна, рисувана и колажирана картичка; мултимедийна презентация; есе и стихотворение на тема „Възкресение Христово”.
Конкурсът се организира по традиция в навечерието на Възкресение Христово от Община Варна и Общински детски комплекс. В това издание за пръв път участваха и деца от детските градини. Свои творби и експонати представиха ученици от училищата от градовете Варна, Аксаково, Белослав, Игнатиево, с. Приселци и с. Каменар.
Във всеки раздел тричленно жури разгледа постъпилите: 142 великденски писани яйца, 176 колажирани и рисувани картички, 23 литературни творби, 28 мултимедийни презентации и 60 компютърни рисунки.
Освен дипломи и авторски плакети отличените в конкурса ще получат и специални награди.
Експонатите ще могат да бъдат разгледани и закупени на Благотворителна изложба –базар във фоайето на Младежки дом в деня на награждаването и седмицата преди Великден.
Връчването на наградите ще се превърне в истински пролетен празник, благодарение на изпълненията на талантливите деца от школите по изкуства в Общински детски комплекс – Варна.
http://www.moreto.net/novini.php?n=168362