Медиите за Благовещение

Uncategorized
http://chernomore.bg/index.php?option=com_content&view=article&catid=54:2009-03-18-08-35-18&id=3574:2010-03-24-06-24-25

Деца с нарушено зрение празнуват Благовец

СРЯДА, 24 МАРТ 2010 08:24

Днес от 14:30ч. в СОУ за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“ кв. Аспарухово, Школа „Православни християнски традиции и ценности“ с ръководител Дарина Кючукова ще проведе тържество, посветено на християнския празник Благовещение. На събитието е поканен Варненски и Великопреславски Митрополит Кирил, който ще връчи на учениците сборник „Тестове по Религия“, адаптирани за деца с нарушено зрение, отпечатан на Брайлова азбука.Сборникът е създаден от преподавателката Дарина Кючукова и е първото помагало, създадено с цел да улесни обучението на деца с нарушено зрение. Материалите са адаптирани с помощта на учители от СОУ за ДНЗ“ Проф. д-р Иван Шишманов“.

http://moreto.net/novini.php?n=79680&c=09

Сборник „Тестове по Религия” за деца с нарушено зрение представят във Варна

Радио Фокус

Сряда, 24 Март 2010 12:15

В СОУ за деца с нарушено зрение “Проф. д-р Иван Шишманов” в кв. Аспарухово, Школа “Православни християнски традиции и ценности” към Общински детски комплекс – Варна, с ръководител Дарина Кючукова ще проведе тържество, посветено на християнския празник Благовещение, съобщиха от Варненската и Великопреславска митрополия. Негово Високопреосвещенство Варненски и Великопреславски Митрополит Д-р Кирил ще връчи на учениците сборник “Тестове по Религия”, адаптирани за деца с нарушено зрение, отпечатан на Брайлова азбука. Сборникът е създаден от преподавателката Дарина Кючукова и е първото помагало, създадено с цел да улесни обучението на деца с нарушено зрение. Материалите са адаптирани с помощта на учители от СОУ за ДНЗ „Проф. д-р Иван Шишманов”. Тържеството ще започне в 14.30 часа.

http://more.info.bg/article.asp?articleID=846405&topicID=178&issueID=2800

„Тестове по Религия“ помагат на деца с нарушено зрение

В СОУ за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“ в кв. „Аспарухово“ школата „Православни християнски традиции и ценности“ към Общинския детски комплекс – Варна, с ръководител Дарина Кючукова проведе тържество, посветено на християнския празник Благовещение. Негово високопреосвещенство варненският и великопреславски митрополит д-р Кирил гостува на учениците и на всеки подари сборника „Тестове по Религия“. Изданието е адаптирано за незрящи деца, отпечатан е на брайловата азбука.

Сборникът е създаден от преподавателката Дарина Кючукова и е първото помагало, издадено с цел да улесни обучението на ученици с нарушено зрение. Материалите са адаптирани с помощта на учители от СОУ „Проф. д-р Иван Шишманов“.

Вашият коментар