Коледен концерт на Школа по пиано и ТС “Вълшебната завеса“

Uncategorized

На 17.12.2017 г. от 17.00 ч. в Арт  Салона на Радио Варна се проведе Коледен концерт от възпитаниците на Школа по пиано с ръководител Боряна Шопова и на Театрална Студия“Вълшебната завеса“ с ръководител Димитър Ялнъзов при ЦПЛР –ОДК  гр .Варна. Втора година младите изпълнители и актьори от двете школи правят съвместни концерти и спектакли с подкрепата на Радио Варна. Концертът е част от проекта на БНР “Криле за начало“, който дава възможност на талантливите деца да направят първите си стъпки като изпълнители на сцена.

С изпълненията на различни пиеси от класически и съвременни композитори и рецитал на стихове от български  автори, посветени на настъпващите светли празници,  децата  поздравиха всички гости.

Специален гост-изпълнител бе Симона Симеонова – възпитаник на НУИ “Д.Христов“ гр .Варна, с чието изпълнение на пиеса по мотиви от приказките на Андерсен завърши концерта.

Поздравления за всички участници, с пожелания за все по-големи успехи в изявите на сцена,  на младите и талантливи пианисти, и артисти от двете школи  отправи директорът  на Детския комплекс  г-жа  Монка  Николова.