„КЛЮЧАРСКИ“ НОВИНИ

Архив

На 17 юни 2018 г. в Младежки дом бе представен концертът „Сбогуване с приятели“. За последен път излязоха на учебна сцена Константина Георгиева, Александър Александров, Монка Йотова, Ивайло Василев, Жулиета Василева, Десислава Василева, Димана Георгиева, Мария Бенчева, Али-Джан Али, Аксу Осман, Стефан Иванов. За последен път те показаха своето високо изпълнителско изкуство. Беше много весело и малко тъжно…

Мили момчета и момичета, 3 фута под кила и попътен вятър. Носете винаги „Златното ключе“ в сърцата си. Винаги ще има отворена врата за вас, когато поискате да се върнете, но в друго качество – като физици, икономисти, журналисти, артисти – с една дума успели и добри хора.

Изпращам ви с една сълза в ъгълчето на окото.

Сия

На 14 юли 2018 г. приключи Националният конкурс „Яворови дни” в Поморие. Заслужени награди получиха „ключетата”:

Али-Джен Али – Награда на град Чирпан

Антония Ганева – Втора награда

Богомил – Втора награда

Християн Христов – Трета награда

Християн се яви от името на „Златното ключе” въпреки, че е вече студент. Явно не е забравил театралните уроци и още носи в себе си духа на школата.

Отлично, „ключета”! До новата ни среща!

Сия

 

15 септември 2018 г. Константина Георгиева, Десислава Василева и Жулиета Василева са в НАТФИЗ. Деси и Жулиета ще изучават „Театрална критика и театрознание”, а Константина Георгиева ще следва „Актьорско майсторство”.

Честито, знаещи и можеши момичета! Вива академия! Вива Професоре! Горещо Ви целуваме и прегръщаме. И благородно завиждаме.

Всички ние от „Златното ключе”!

 

6-8 юли 2018 г. Виктория Панайотова се яви на Трети Национален литературен и рецитаторски конкурс „Елин Пелин”. Там тя е удостоена с Първа награда за изпълнителско изкуство. Това момиче дори през горещото лято не си губи времето и служи на каузата на художественото слово.

Точно така, Виктория. И поздравления.

Сия

 

Юни, юли, септември 2018 г.

„Ключето” Александра Златева репетира в главната роля от спектакъла „Драконът” на Евгений Шварц. Постановка на Драматичен театър „Стоян Бъчваров” – Варна. Режисьор е Явор Гърдев.

Саше, много е рисковано и отговорно, но знам, че ще се справиш. В добри ръце си сред чудесните варненски актьори. А да се работи с Явор е просто невероятен шанс.

Сия

26-31 август 2018 г.

Антония Ганева и Александра Златева бяха членове на Младежкото жури при Международния филмов фестивал „Любовта е лудост”. Справиха се. Проявиха висок вкус и обективност. Отстояваха позициите си, спореха с някои кинокритици. Филмът „Разделени светове”, който получи наградата на Младежкото жури, напълно я заслужаваше.

Браво, умни и дръзки момичета!

Сия