Каним Ви на Благотворителен шоу-спектакъл “Любовни следи”

Uncategorized

Уважаеми родители, събитието на което Ви каним е  благотворително. Приходите от билети ще  бъдат предоставени изцяло в подкрепа на  талантливите деца на Общински детски комплекс-Варна.
ДТ „Ст. Бъчваров“, Общински детски комплекс – Варна и Медийна група “Черно море” ще представят пред варненци Благотворителен шоу-спектакъл “Любовни следи” – поетична премиера-бенефис на Кирил Аспарухов – поет, автор на 17 сборника с поезия и интервюта; шоумен, танцьор, автор и водещ на телевизионните предавания “Черноморско утро или След изгрев слънце с Кирил Аспарухов”, “Екватор”, “Община, общност, общество”, “На брега” и последната му рожба – младежкото предаване за тийнейджърите от всички възрасти “След звънеца”, за което работи със 7 таланта от ДЮТ “Златното ключе”. Кирил Аспарухов е носител на Лентата на Кмета, на Награда “Варна“ за телевизионна журналистика, на “Кристалния плакет” на града, на статуетката “Дарзалас”…
Спектакълът ще се проведе на 29 ноември от 18.00 часа на сцена  Филиал на ДТ“Ст. Бъчваров“.
Младите актьори от Детско-юношески театър “Златното ключе”, балеринките от балетна щкола “Вива денс”  и Детски вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“ при Общински детски комплекс ще участват заедно с Жоро Степа, Теди Генев, Деси Добрева, Тони Димитрова, Васил Петров, Боряна Христова – Амира, Николай Бинев, Калуди Калудов, Евгени Леков,  Арт денс, КСТ “Одесос” и “Кристал”.
Приходите от спектакъла са изцяло за подкрепа на талантливите деца на Общински детски комплекс –Варна. Закупените билети за  отложеното на 10 септември събитие  важат! За незакупилите билети пред входа на залата ще има кутии за дарения от 5 лв.

Каним варненци, гостите на Варна,  родителите на децата от школите на ОДК да бъдат публика и да станат част от Благотворителното събитие.
Очакваме Ви на 29 ноември от 18.00 ч.