Как помогнахме на Дядо Коледа в Гранд мол Варна

Uncategorized
На 28 декември от15:00ч  Grand Mall Varna беше домакин на  тържеството,  организирано  от  Националното сдружение на сираците в България. А гостите, за които бяха подготвени много изненади, бяха децата от Дома за деца лишени от родителски грижи – село Бързица и варненските домове „Другарче”, „Гаврош” и „Княгиня Надежда”.Подаръците, които те получиха от Дядо Коледа са част от събраните над 400 в благотворителната акция „Помогни на Дядо Коледа”, организирана за втора година от Grand Mall.

Народната представителка Даниела Петрова е патрон на инициативата на Националното сдружение на сираците в България „Погледни към детето“. Г-жа Петрова  и председателят на сдружението Слави Михайлов откриха тържеството и пожелаха  здраве, успехи  и  весели игри през Новата година.

Венета, Стефан и Теодора от Вокален ансамбъл „Сребърни звънчета“ пяха с удоволствие пред голямата публика, а  ресторант Godzila отново се погрижи за храната и напитките.

Общински детски комплекс – Варна се включи в кампанията на Grand Mall Varna с участия на школите по изкуства във всички концерти.

Голяма веселба! Децата имаха възможност да играят на съоръженията във всички детски кътове. Надяваме се тази благородна инициатива да продължи.

Ние ще участваме! А вие?

Весели празници и усмихната и щастлива Нова година на всички деца!

Вашият коментар