Йордан Караджов се срещна с възпитаници на вокалните школи на ОДК

Uncategorized

Снимки: Делян Шишков

„Човек трябва да бъде влюбен в това, което прави. С моите колеги от „Сигнал“ работим това, което обичаме“, заяви Йордан Караджов от група „Сигнал“. Неостаряващата легенда на българската рок музика се срещна с възпитаници на вокалните школи на ЦПЛР – Общински детски комплекс в Летния театър на Варна.

Талантите от ДВА „Сребърни звънчета“ и ВА „Звездни струни“ научиха любопитни моменти от творческата биография на Караджов, успяха да се снимат за спомен с него и да си вземат автографи. Интерес към срещата проявиха и родители, които са израснали с хитовете на „Сигнал“.

„Първата ми среща с варненската публика бе през 1973 г., когато бях част от групата „Златни струни“. По-късно със „Сигнал“ сме гостували стотици пъти тук край морето“, каза Караджов. Той отговори и на въпросите на младата репортерка Ивет Раданова от вестник „НахОДКи“, която ще публикува своето интервю със звездата в следващия брой на популярната ученическа медия. Деца от „Сребърни звънчета“ изненадаха Йордан Караджов с музикален диск и арт подарък. Фронтменът на група „Сигнал“ получи и луксозен албум, събрал 65-годишната история на Общински детски комплекс. Събитието бе част от проекта „Вдъхновяващи срещи“. Организатор и водещ бе Емилиян Ялъмов.