За Конкурс „Рождество Христово“2009

Uncategorized
Около 50 деца участвали в конкурса “Рождество Христово” бяха отличени с награди PDF Печат Е-поща
Автор: Росица Василева
Събота, 12 Декември 2009г. 16:00ч.

Около 50 деца участвали в традиционния конкурс на ОДК- Варна “Рождество Христово”  днес получиха награди. Първоначално участниците са били повече от 700. Конкурсът е обявен в началото на декември, а право на участие са имали деца и младежи на възраст от 7 до 19 години.

По традиция всяка година в началото на декември  Общинският детски комплекс във Варна  обявява конкурс под наслов “Рождество Христово”. Разделите, в които децата и младежите могат да участват са рисувани и колажни картички, компютърни каптички и литературни творби.  По думите на организатора на конкурса Йорданка Аргирова с всяка изминала година  участниците се увеличават.

Въпреки, че конкурсът е общински, желание за участие, като са изпратили свои творби са заявили и деца от други населени места в страната. Организаторите увериха ,че за напред ще се постараят инициативата да излезе извън пределите на Община Варна, а защо да не стане и национална?!

Видео може  да  видите  тук: http://www.tvvarna.info/index.php?option=com_content&view=article&id=571:-50–––-&catid=44:2009-09-28-10-15-17&Itemid=66

Вашият коментар