“За Коледа – като Звездите“

Uncategorized

Може да се каже, че Коледа в Театрална студия „Вълшебната завеса“ дойде на 15 .12 2017 г. в Концертната зала на Младежки дом. Това бе една нетрадиционна Коледа – артистична, шантава и изключително забавна. „За Коледа – като Звездите“ – такъв бе надсловът на празника.

Малките артисти бяха подготвили двучасова шоу програма с липсинк имитации на любимите си звезди от българския и световен шоу бизнес. Буфо, плейбек-но шоу, с много хумор, пародийно и забавно.

На сцената се появиха със своите хитове Лили Иванова, Емил Димитров, Михаела Филева, Дивна, Тейлър Суифт, Ариана Гранде, Мелани Мартинес и много други актуални тийн звезди. Публиката бе впечатлена от точността на имитиране и пресъздаване на образите на „звездите“, както и от иронично – пародийният поглед при изпълненията… С две думи – зрителите се заливаха от смях и бурно аплодираха актьорите – „вълшебници“!

Вечерта се превърна в истински празник за всички и в края на шоуто артистите бяха възнаградени с Коледна торта. Партито  продължи с традиционната размяна на подаръци.

Зад „Вълшебната завеса“ се крие много смях и добро настроение, без които Коледа е невъзможна!