Започва записването на деца и ученици за предстоящата 2018/2019 учебна година

Uncategorized

 

Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр. Варна обявява прием за учебната 2018/2019 година чрез електронната система odk.is-vn.bg. Крайният срок за подаване на заявления е 31 август 2018 г. Всяко дете има право да посещава две школи. За децата, които са чужди граждани или не са родени във Варна има възможност родителите да изтеглят формуляра за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК на ул. „Петко Каравелов” №3А. Преди да подаде заявление, родителят трябва да се запознае с указанията за записване в системата  и дейността на школата, за която  кандидатства   тук в сайта, в  меню ШКОЛИ.

Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата на школите и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през септември в началната страница odk-varna.com

ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна е най-големият в страната и предлага на децата на Варна обучение през свободното време в над 30 школи, състави и формации в направленията „Наука“, „Изкуство“, „Спорт“. При нас се обучават и децата със специални образователни потребности, децата без родители и всички, които искат да осмислят своето свободно време. Някои от школите са с над 50 годишна история. В тях са открили таланта си много български актьори, художници, музиканти, хора на науката, световно известни спортисти.