Започват записванията за “Данониада” 2011

Архив
http://www.danoniada.bg/

„Започна записването на отборите, които ще участват в четиринадесетото издание на „Данониада” – единственият по рода си футболен турнир за деца до 12 годишна възраст, традиционно организиран от “Данон-Сердика” АД, Министерство на образованието и науката и Български футболен съюз.

Отборите от цялата страна могат да се запишат през интернет на адреса на турнира www.danoniada.bg като право на участие имат всички отбори, съставени от деца до 12 годишна възраст, в това число смесени отбори или отбори изцяло съставени от момичета. Срокът за приемане на заявки за всяка от шестте зони се определя от календара на турнира и е един ден преди мачовете в съответната зона. През 2011 г. домакини на турнира ще бъдат градовете Плевен, Пловдив, Бургас, Благоевград, Варна и София.

Националният турнир „Данониада” е разделен на две фази: зонална, с участието на всички записани отбори и финал в София между първите два отбора от всяка от шестте зони. Мачовете от първата фаза започват на 16 април в Плевен и ще се играят в продължение на 1 месец. Първите два отбора от всяка зона се класират за финала на турнира, който ще се проведе в София в началото на месец юни. По традиция, победителят в „Данониада” ще участва на Международна купа „Данон”, която тази година отново се завръща в Европа и ще се проведе в началото на месец октомври в Мадрид.“

Още за Данониада’ 2011 вижте тук

Може да подадате заявление и на адрес  dk_varna@abv.bg

Заявката съдържа:

Име на учителя – водач

Училище,Футболен отбор,  ОДК,ЦРД, УСШ

Населено място, област

Списък на отбора

Ел. адрес и телефон за връзка

Треньор/ръководител на отбора

Зона Варна ще се проведе на 14 май  на стадион „Корабостроител“ /под Аспарухов мост“.

За контакти: Зона Варна
Монка Николова 052 61 21 02;
052 61 21 06; 087 875 66 90

dk_varna@abv.bg

Вашият коментар