„Заедно пеем и танцуваме“

Uncategorized

За пореден път Концертна зала в Младежки дом, се оказа тясна, за да побере участници, гости, ученици, дошли тук, за да отпразнуват големия християнски празник Благовещение, една от инициативите „Подай ръка” – „Заедно пеем и танцуваме”.

Традиция стана в навечерието на празници да се събираме заедно, да попеем и потанцуваме, защото през годините доказахме, че сме построили един стабилен мост, между децата от школа „Европейски мост” и талантите на училище „Проф. д-р Иван Шишманов”, представители на школа „Православни християнски ценности и традиции” . Този мост ни дава правото да вървим заедно напред и ни  прави добри приятели.

Денят на Благовещение е и празник на жената, християнка и майка. За тях рецитираха стихове децата от училището в Аспарухово, като знак   за благодарност за грижите и обичта, с които ги даряват всеки ден, за всеотдайността и нежността.Заедно пеем и танцуваме“

Много емоции, много настроение създадоха солистите на ВА”Сребърни звънчета”, школа „Балет”, ФА „Българче” , Народен хор, школа по балет „Вива денс”, харизматичните Кристиян и Деляна, Жеко и Ваня, както и оркестъра и хора на Жечко Тенев при СОУ „Проф. д-р Иван Шишманов”.

С благодарност към присъстващите и майките в залата, водещите на празника, Зорница и Жеко, пожелаха светли празници и обявиха следващата дата на среща между приятели.