Елица Неделчева гостува на видео подкаста на ОДК

Архив Вестник "Находки" Народен хор "Българче"

Снимки: Емилиян Ялъмов

Заснет е втори епизод на видео подкаста на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. В него гост на водещата Соня Щерева, репортер на вестник „НахОДКи“, е Елица Неделчева, ръководител на народен хор „Българче“.

Кога се е зародила любовта й към музиката? Как е започнала професионалния си път? Лесно ли се работи с деца? Кои са любимите й музикални жанрове? Какви цели си е поставила като ръководител на „Българче“? Отговор на тези и още много въпроси, ще откриете във видео подкаста на ОДК – Варна, който ще бъде качен в официалната ни уеб страница и YouTube в рамките на десетина дни.

Следващите издания на видео подкаста на ОДК ще бъдат реализирани в началото на новата учебна година, когато в ролята на водещи ще влязат нови лица от редакционната колегия.

И занапред в него ще гостуват личности, чийто професионален живот и кариера са свързани с детския комплекс. Гости ще бъдат и изявени ученици, които вече покоряват върховете в национални и международни конкурси от областите, в които се обучават.

Зад камерата и осветлението на подкаста стои Мартин Костадинов. Монтажът е на Димитър Токушев – Токи. Инициатор и организатор на продукцията е Емилиян Ялъмов.