Добрият имидж бе на фокус за възпитаниците на школата по гражданско образование

Архив Школа по гражданско образование "Детски и младежки парламент - Европейски мост"

Как да изградим добър имидж? Отговор на този въпрос получиха възпитаниците на школата по гражданско образование „Детски и младежки парламент – Европейски мост“ при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. Това стана по време на срещата им с Милена Белчева, която е популярен имидж консултант, автор на обучения за стил, комуникация и личностно развитие.

„Желанието ми е да мотивирам хората да обръщат по-голямо внимание на начина, по който изглеждат, общуват и живеят, за да постигат максимално удовлетворение от своите избори и усилия.“, сподели с учениците Белчева.

Професионалните препоръки и умения на имиджмейкъра са ключови за успеха на всеки, мотивиран да инвестира в личностното си израстване и просперитет, смята консултантката. Тя даде редица ценни напътствия на младите хора, а те на свой ред и подариха албум, събрал дългогодишната история на ЦПЛР – ОДК, гр. Варна.

От тази година школата по гражданско образование е с нов ръководител – г-жа Добринка Костова. Тя благодари на Милена Белчева за увлекателната лекция, прераснала в откровен разговор с учениците, и изрази надежда, че тя няма да бъде последна.

Гостуването на Милена Белчева бе по проект „Вдъхновяващи срещи“,  който стартира през учебната 2018/2019 г. по инициатива на Емилиян Ялъмов.

Следващото събитие по проекта предстои след броени дни, когато възпитаниците на ВА „Звездни струни“ и ДВА „Сребърни звънчета“ ще имат среща с всички звезди на Deep Zone Project и Камен Воденичаров.

АЛБУМ СЪС СНИМКИ