Децата от ГО в „Шеметна надпревара“

Uncategorized

shem-nadpr9.jpg shem-nadpr8.jpg shem-nadpr7.jpg 
shem-nadpr6.jpg shem-nadpr5.jpg shem-nadpr4.jpg
shem-nadpr3.jpg shem-nadpr2.jpg shem-nadpr1.jpg
В истински празник се превърна състезанието „Шеметна надпревара“ с ваканционните групи от школите по Гражданско образование към ОДК. Набързо сформираното жури от Криси, Кремена, Капка и Тони, обмисли и представи въпросите-загадки и пунктовете, през които трябва да преминават състезателите.
Десет двойки от участниците обходиха в шеметна надпревара Морската градина. Маршрутът беше представен по интересен и заинтригуващ начин. Ето някои от загадките:
 – Къде се правят най-хубавите пуканки в цяла Варна? Отговорът ще ви отведе до следващия.
 – Сега е нужно да откриеш сградата, в която те уверяват, че вече съществува 13-тата зодия и ти разказват невероятни факти от необятния Космос.
 – На кое място Слънцето ти помага да се ориентираш колко е часът?
 – Трябва да намерите откритата сцена в Морската градина, където всеки може да изяви таланта си в областта на изкуството.
 – След приятната умора, мислим, че са ви останали сили да откриете голямата водна атракция във варненския кът за забавления.
 – Идва време да се върнете в детското царство, където правите това, което искате, където намирате нови приятели, където осъществявате мечтите си и се поражда надеждата ви за по-добро бъдеще.
Първи до последния пункт финишираха Иво и Миро, след тях Марина и Юлия…… и така до последната двойка.
Директорът на ОДК – г-жа М. Николова раздаде грамоти на всеки състезател.
Празникът завърши с много настроение, усмивки и достатъчно количество от най-хубавите пуканки в цяла Варна.

 

Вашият коментар