Велина Иванова и Веселина Илиева от школа „Балет“ с ръководител Татяна Костова с отлично представяне на квалификация за Dance World Cup Canada

Uncategorized

От 19  до 22 ноември 2015 г. в Букурещ се проведе квалификация за Dance World Cup Canada. Участниците бяха оценявани от международно жури съставено от осем специалисти в танцовото изкуство:  Паоло Лонди-Италия, Рик Тия-Канада, Ан Боекман-Германия, Клаудио Кампанели-Италия, Грегор Хатала-Австрия, Емил Ренгле-Румъния, Енритим Енрико-Словакия, Денис ди Паская-Италия.


В изключително силна конкуренция на румънски школи и лицеи,  молдовски, италиански и български школи и състав от Люксембург, при  повече от 85 деца в стил „класически танци“ балеринките на школа „Балет“ успяха да се класират на  финали, където се представиха достойно.

В стил „характерни танци“ българките имаха безапелационна победа – Велина Иванова се справи блестящо и завоюва и първото и третото място. Веселина Илиева, която се състезава във възрастова група “деца“ се представи също чудесно, като завоюва третото място.

Честити награди, деца!

Поздравления, г-жо Костова!