Българче от Варна с покана за Световен фестивал на изкуствата в Холивуд

Uncategorized

Стефан Трифонов, солист на вокален ансамбъл „Сребърни звънчета” при Общински детски комплекс – Варна, се завърна от Малта като лауреат на Международния фестивал „Euro stars 2012”, който се проведе от 26 до 30 април в живописния средиземноморски град Биргу. Там си дадоха среща 80 участници от 13 страни, всички носители на награди от престижни международни конкурси, селектирани и поканени лично от директора на фестивала г-н Мартин Де Габриеле – известен европейски музикален мениджър.

Стефан Трифонов стана любимец на публиката и впечатли  всички участници, жури и присъстващите директори на международни формати с изключително силното си  изпълнение на  песента „The Show Must Go On” на Куин.

Г-жа Адриен Юнек, селекционер на Световния фестивал на изкуствата за Европа и член  на международното жури на „Euro Stars 2012”, покани Стефан Трифонов  за единствен участник до 12 годишна възраст на този изключително престижен световен форум /еквивалент на Олимпийските игри/, който ще се проведе от 6 до 15 юли в Холивуд, Калифорния. В него ще вземат участие представители на 55 страни от всички континенти. 

Изборът на деветгодишния варненец Стефан Трифонов да представлява България и Европа на Олимпийските игри на изкуствата в Холивуд е изключително признание за  българските млади таланти и гордост за град Варна.Този успех се състоя благодарение на Община Варна и лично на г-н Иван Портних, които финансираха участието му на „Euro Stars 2012” в Малта.